Om Manovo

Jag som jobbar och driver Manovo heter Mattias Ulriksson. Jag är utbildad socionom samt certifierad regressions- och hypnoterapeut som erbjuder både coachande/vägledande samtal och hypnoterapi med olika inriktningar. Mitt intresse att jobba nära människor har alltid fallit sig naturligt då jag är intresserad och nyfiken på människors livssituationer. Det här är en av anledningarna att jag under flera år valde att arbeta som socionom med människor i kris och svåra livssituationer, inom både landstinget och kommunala verksamheter.

- Vart sitter du?

Under flera år hade jag en fin men bullrig lokal i Stockholms innerstad. Nu har jag flyttat till Älvsered i Hallands inland och ordnar lokal efter evenemang i närområdet; kommer på sikt att kunna ta emot i bostaden som renoveras just nu.

- Hur kommer det sig att du började med regressionsterapi och hypnos?

Jag blev introducerad för en man vid namn Brian L. Weiss, som tog människor tillbaka till tidigare liv. Reinkarnation var en idé jag var medveten om men inget jag själv gick och funderade kring - men inte heller avskrev. Utan mer något utanför mitt vanliga liv och profession. Jag fick ta del av hur en journalist dokumenterade Weiss regressioner. Där vissa deltagare var skeptiska och andra mer öppna för upplevelsen av att gå tillbaka till tidigare liv. Han fick fantastiska resultat med alla män och kvinnor som deltog. De intervjuades efter och samtliga sa att upplevelsen var genuin.

Jag greps av skildringen i deras tidigare livsupplevelser. Ett frö av nyfikenhet såddes inom mig och något år senare gavs jag möjlighet att utbilda mig till hypnoterapeut först, för att senare gå vidare till regressionsterapeut.

Jag gjorde en ordentlig research på akademiens rektor och huvudlärare, Andy Tomlinson. Jag fann inte bara att han verkade besitta en gedigen kunskap utan också ett gott renommé världen över. Resten är historia; av både glädje, spänning och en oerhörd nyfikenhet på allt som komma skall!

Välkommen hit, vem du än är.
Mattias

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter