När tårtbitarna uteblev

2019-08-28 14:46

Jag träffade en klient nyligen som kände sig vilsen. Hon har nått en punkt i livet där hon tappat sitt sammanhang helt och hållet, det är bara existensen med partnern i fokus nu. Och hon berättade hur hon ältar och grubblar kring allt som rör relationen. När jag delade min observation att hela hennes liv numera består av fokus på relationen och hur det tar hela hennes uppmärksamhet gick ett ljus upp för henne.

Vad som saknas för henne är balans. Livet är som en tårta där olika delar av livet är tårtbitar: vänner, familj, partner, sysselsättning, motion, kost och fritid. Förhållandet börjar knaka för att hon lagt all sin energi på att syna det i sömmarna istället för att vara tacksam och se allt som fungerar så bra.

När vi lägger alla ägg i samma korg blir den korgen inte bara tung utan även skör. Min klient insåg att det inte är rätt att göra någon annan ansvarig för alla hennes behov som människa.

Vilka behov har du försummat? Ofta är det samma saker vi får kämpa med länge innan vi väljer en annan väg. Jag kan hjälpa dig nå insikter av både enklare och djupare art som gör att du kan släppa vad som ej tjänar dig längre. Så att du kan närma dig livet du helst av allt vill leva.

Mattias

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter