Jag vet var lyckan bor.

2015-03-09 16:49

Jag kan hitta till gatan där lyckan bor. Det är svårt att förklara genom att ge en adress, då den ständigt ändras. Lyckan flyttar nämligen. Inte bara ofta, utan hela tiden. Hur lyckas jag hitta den då? Jämt, om jag vill. Ibland glömmer jag bort att jag kan. Då hinner olyckan ifatt mig. Men nu när jag är klar över hur jag hittar dit kan jag lika gärna dela det: 

Lyckan bor där nuet är, inom dig och runt dig. Den riktiga lyckan, alltså. Ruset kan finnas på Gröna Lund imorgon. Eller på en middag med dina bästa vänner om en vecka. Men det riktiga livets lycka bor inom dig just nu. Så om du lyckas vara med dig, utom dig och inom dig, i nuet, kommer Du också att komma fram till rätt gata. Gatan där lyckan bor.

                     

Mattias

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter