Följ flödet

2015-08-12 14:54

Årstider väcker förväntningar. Sommaren ska vara solig och varm. Men inte för varm. Då blir det jobbigt. Sommaren ska absolut inte vara 11-gradig och regnig, säger de flesta.

Jag försöker leva efter att acceptera allt som är som det är. Saker vi inte kan styra över. Ibland har vi frågor som känns extra viktiga för oss, då vi önskar att saker och ting blir på ett visst vis. Så kontrar livet, chefen, vännen eller din partner och ger en annan upplevelse. Men om du har gjort, sagt eller uttryckt något som var viktigt för dig och verkligheten blir annorlunda: släpp taget och låt det vara. Eller gå vidare. Du har alltid ett val. Valet att förhålla sig, stanna kvar, eller gå vidare och göra nytt.

Att acceptera och leva i flödet av hur saker blir gör resan mer intressant och betydligt behagligare. Det innebär inte att du tappar dig själv, snarare ser jag det som att du vinner ett viktigt verktyg. Verktyget att följa med i flödet av vad som blir. När du agerar på vad som känns rätt och sedan släppet taget lever du ett enklare och mer spännande liv.

Lev väl, stunderna – som du kan etikettera som onda eller goda, misslyckade eller lyckade – försvinner ändå. Hur du förhåller dig till dem skapar slutligen ditt liv. 

Mattias

 

 

(Bild lånad från Jens Ulriksson)

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter