Sluta röka

Behandlingen Sluta röka är en speciell form av hypnoterapi som ger ett väldigt kraftfullt resultat till dig som vill sluta röka. Sessionen är uppbyggd så att du endast behöver ett tillfälle av två timmars hypnoterapi.

Hypnos är oerhört verksamt för dig som vill sluta röka. En studie, som publicerades på Science daily, visar att personer som har genomgått hypnoterapi för att sluta röka har bäst chanser att inte återfalla i rökning jämfört med personer som har tagit hjälp av nikotinplåster, eller slutat på egen hand.

En annan omfattande undersökning, baserad på 48 studier och över 6000 rökare, visar i NewScientist att hypnoterapi ger överlägsna resultat jämfört med andra metoder: 80% slutade röka.

Bra att veta:

Du behöver avsätta ca två timmar då du kommer för din Sluta röka-behandling. Sessionen tar längre tid än en vanlig hypnoterapi-session då denna behandling endast kräver ett tillfälle.

När du på behandlingsdagen besöker mig, vore det bra om du har med dig en cigarett som du röker upp precis innan sessionen - denna cigarett blir din sista!

Boka din Sluta röka-behandling!

Behandlingar

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter