Rena energifältet

Du har ett energifält som påverkas av alla energifält som kommer i kontakt med ditt. Ibland sätter sig energi som inte tillhör dig i ditt energifält och du kan påverkas negativt. På Manovo får du hjälp med att frigöra all oönskad energi som inte tillhör din energikälla och återställa balansen.

Har du någonsin varit med om att du har haft en viss slags energi när du går in i ett rum och en helt annan energi i kroppen när du lämnat det? Det kan t.ex. ha varit ett möte med några kollegor som brusat upp och du har – kanske omedvetet – låtit din energi bli ett med deras energinivå genom att du själv sänkte din frekvens till deras.

Om vi accepterar tanken att allt fysiskt och allt icke-fysiskt är energi; föreställ dig då hur mycket energiutväxling som sker under hela din livstid tillsammans med alla du möter. Vore det osannolikt att fragment av andras energier förenar sig med ditt energifält, likt plankton på en val? Det kan yttra sig på många olika sätt, t.ex. kan vi känna av att vi blir orkeslösa och tömda på energier. Oftast tränger dessa energier in i vårt energifält när vi känner oss sårbara på ett eller annat sätt, när vår egen energi är låg.

Renandet av energifältet sker i ett avslappnat och behagligt tillstånd där du tillsammans med terapeuten ”skannar av” ditt energifält och där du känner efter var i kroppen det känns annorlunda/besvärande/kittlande.

Bra att veta:

Att rena energifältet är en energigivande behandling som återställer en naturlig balans i ditt energifält.

Att släppa oönskad energi gör att du känner dig lättare omedelbart efter sessionen och denna behandling kan vara skön att göra regelbundet.

Behandlingen kombineras med en trekortsläggning i tarot.

Boka din Rena energifältet-behandling!

Behandlingar

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter