Släpp blockeringar från barndomen

I denna form av regressionsterapi tittar vi på händelser som skapat blockeringar för oss under barndomen. Det inre barnet bär vi alla med oss inombords. När vi blivit sårade eller traumatiserade som unga för vi med såren in i vuxenlivet. Ofta finns emotionella blockeringar som får oss att t.ex. känna oss oälskade, konflikträdda, sårbara, otillräckliga eller arga. Blockeringarna har uppstått som ett skydd på grund av smärtan vi orsakats, vi har trängt undan den och rationaliserat bort den så att den inte lägre är åtkomlig för oss på ett medvetet plan.

Bra att veta:

Inre barnet-terapi är en form av regressionsterapi som håller sig till ditt nuvarande liv. Terapin syftar till att läka barndomsminnen som skapat hinder för dig att att vara en hel människa idag.

Under behandlingen befinner du dig i ett avslappnat tillstånd av hypnos för att du naturligt ska få fram minnena vi skall hela. Varje behandling tar ca 90 minuter och antal behandlingstillfällen beror på vad det handlar om för blockeringar och omfattningen. 2-3 behandlingstillfällen rekommenderas.

Boka din inre barnet-session!

Behandlingar

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter