Hypnoterapi

Hypnoterapi syftar till att bringa positiva resultat och förhöjd livskvalitet till dig. Vanliga problemområden där hypnos kan vara välgörande är t.ex. fobier, rädslor, prestationsångest eller relationsrelaterade frågor.

- Hur känns transupplevelsen?

Hypnos är ett naturligt tillstånd där varken mystik eller magi är en del av ingredienserna, du själv som läser detta har befunnit dig i ett hypnotiskt tillstånd bokstavligt talat tusentals gånger. Varför märkte du det inte? Förmodligen för att det är ett naturligt tillstånd för oss människor. Man kan likna tillståndet vid att du läser en favoritdeckare fokuserat i din fåtölj samtidigt som det pågår en diskussion mellan några andra i rummet; de kanske bestämmer vad som ska ätas till middag, vilket TV-program som inte får missas nästa söndag osv. Du är fullt fokuserad på din läsning och vad som händer med karaktärerna i boken att du förvisso hör ett mummel i bakgrunden men det stör varken dig eller din upplevelse. Så kan man beskriva transtillståndet i hypnosen, man är fullt fokuserad på vad hypnoterapeuten säger men man är ändå medveten om att man befinner sig i rummet med terapeuten och att stolen han sitter i knakar eller att magen kurrar men det stör helt enkelt inte den fokuserade upplevelsen som är hypnos.

Hypnoterapin är ett effektivt medel då man vill uppnå stora förändringar inom exempelvis:

- Stress
- Rädslor och ångest
- Rökavvänjning
- Självförtroende
- Relationer
- Målfokusering (inom bl.a. karriär)
- Vikt
- Fobier
- Migrän och huvudvärk

Bra att veta:

Hypnos är en effektiv metod för att förbättra din livskvalitet inom en rad olika områden. För att du ska få en skräddarsydd behandling för just dina önskemål så är det viktigt att du berättar mer om vilket område det är du önskar förbättring inom. Detta gör du när du bokar behandling.

För att vi tillsammans skall uppnå dina mål rekommenderas att du kommer ca 4-8 tillfällen under en sammanhängande period.

Boka din Hypnoterapi-behandling!

Behandlingar

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter