Utbildning till Hypnosterapeut i Toscana den 9-16 Maj

Följ med oss på en oförglömlig meditations- och hypnosutbildning till Toscana 2020!Är Du sugen på att få en självutvecklande meditationsvecka i Italien? Det får du!

Men du får också en utbildning och därmed valet att jobba vidare och hjälpa andra. Vi vill skapa en kurs som utöver “att ge personen fisk, lär personen själv att fiska för att mata andra”.

Du får en utvecklande resa, samt en komplett utbildning som Hypnosterapeut (Hypnoterapi, Regressionsterapi: Tidigare Liv-terapi, Inre barnet-terapi), där du lär dig att behärska alla tekniker vi lärt oss och jobbat med i över 10 år – allt under en vecka i en fantastisk miljö!

Läs mer om kursinnehållet på Harmoniqas hemsida.

Utöver nämnt ingår även:
  • Boende i dubbelrum
  • Dagliga meditationer
  • Frukost alla dagar (lunch och middag kan bokas till)
  • Besök på vingård med vinprovning

Här är vad några av tidigare deltagare, som gått kursen i Sverige, säger:

“Denna utbildning har givit så många människor så mycket. Jag har utvecklats både på insidan och utsidan. Dessutom har jag berört och spridit glädje, lättnad, avslappning och välmående till andra människor, tack vare utbildningen. Så mycket tacksamhet.” - Therese Jakobsson


“En otrolig inre resa och så mycket insikter och vilande kunskap som tas fram. Det är en utbildning som alla skulle behöva gå för att lära känna sig själv. Plus att det är två otroligt duktiga lärare som verkligen vill lära ut samt har så mycket kunskap att delge. Jag är så tacksam att jag började denna resan.” - Birgitta Jonsson


“När något dyker upp och man känner i hela sitt väsen att det är rätt – så kändes det när jag såg denna utbildning och så känns det nu när jag avslutar den! Tina och Mattias ni är mjuka, trygga och känns rotade och förmedlar på ett lugnt och tryggt vis. All kärlek till er.” - Therese Norén


Kursgård

Vi bor på vackra Colle di Compito i Toscana. Följ denna länk för att titta på boendet. Pisa flygplats ligger ca 30 km ifrån. Dit flyger SAS, Norwegian och Ryanair. Lucca tågstation ligger ca 12 km ifrån.

Resan till och från kursgården ingår ej i priset. Den bokar du själv.


Mer om kursledare

Tina Ribbershed och Mattias Ulriksson är utbildade inom PLRA, en internationell organisation för hypnosbehandlingar. Vi är verksamma inom hypno- & regressionsterapi sedan 2008 och har stor erfarenhet från dessa arbetsformer. Tina är även utbildad meditations- och mindfullnesslärare.

Men framför allt brinner vi för att hålla kurser ihop, som ger människor verktyg att ge andra ett ännu bättre liv!Väl mött i Toscana och en sagolik vecka tillsammans!
Mattias och TinaTid: 9-16/5 2020
Plats: Colle di Compito, Toscana, Italien
Investering: 21 000 kr (inkl moms).

Du betalar en anmälningsavgift på 3500 kr i samband med att du anmäler dig (återbetalas ej vid förhinder, resterande återbetalas vid avbokning senast 1v. före kursstart). Full betalning ska vara gjord senast 25 mars 2020. Vill du dela upp avgiften fram tills dess, meddelar du detta då du anmäler dig. Fakturor skickar vi ut via mail.

Förhandsanmälan: Du bokar in dig direkt genom att klicka här!

Manovo
Hotellvägen 16
311 63 Älvsered
info@manovo.se
Tel: 070-240 95 88

Todays date: 2020-04-03
Copyright © 2020 Manovo. All Rights Reserved
Powered by Crumble Development
Facebook
RSS
Twitter